.Οδηγώ με Ασφάλεια σημαίνει: Μαθαίνω και εφαρμόζω τον Κ.Ο.Κ. Δεν οδηγώ όταν έχω καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά Σέβομαι τα όρια ταχύτητας Δεν κάνω αντικανονικά προσπεράσματα Δεν παραβιάζω τον κόκκινο σηματοδότη Σταματώ στο STOP και δίνω προτεραιότητα Δίνω προτεραιότητα στους πεζούς και στα άτομα με ειδικές ανάγκες Σέβομαι τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων Φορώ πάντοτε ζώνη ασφαλείας Τοποθετώ τα παιδιά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και τους φορώ ζώνη ασφαλείας Σε περίπτωση που οδηγώ ή είμαι συνεπιβάτης σε μοτοσυκλέτα, φορώ πάντα κράνος Πριν ξεκινήσω για ταξίδι, ελέγχω το όχημα που θα οδηγήσω . ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ: 1.Η μελέτη, προστασία, βελτίωση και προαγωγή των οικονομικών κοινωνικοασφαλιστικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων και δικαιωμάτων των μελών του. 2.Η εξύψωση και προαγωγή του πνευματικού επιπέδου των μελών του. 3.Η ανάπτυξη ταξικής συνείδησης και πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του και των άλλων εργαζομένων . 4.Η βελτίωση και καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας και η ανάπτυξη του μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών του. 5.Η προάσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών,η ανάπτυξη των αρχών του ελεύθερου συνδικαλισμού , ο σεβασμός, των διεθνών συμβάσεων εργασίας, η ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος, η πάλη για τη δημιουργία Κράτους Δικαίου, για την απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης. 6.Η πάλη για τη δημοκρατία,την κοινωνική πρόοδο, την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία, την κοινωνική απελευθέρωση και την ειρήνη . 7.Η διασφάλιση και κατοχύρωση της προσωπικής αξιοπρέπειας των μελών.

E K T A K H ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/4/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕ  E K T A K H ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/4/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ Κ.Η

2 σχόλια:

microvios είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ "ΜΠΑΙΝΩ" ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ...ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΡΜΑ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ,ΟΥΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΝΑ ΧΑΒΑΛΕΔΙΑΖΟΥΜΕ...ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ZEUS,ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜEETING,ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ.
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ (ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΚΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!!)ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!!!
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ,ΚΥΡΙΟΥ ΧΙΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ,ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗ,ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΣΥΝΕΝΕΣΗ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ;
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ;
AYTO ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΜΑΣ!ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ(ΠΕΡΙ ΘΡΑΣΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ)ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ (ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ,ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΝΕΥΡΙΑΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ,ΚΥΡΙΟΙ ΘΙΧΤΗΚΑΝ!ΕΛΕΟΣ!)
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ UNION ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΡΦΕΙΩΝ,ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΩΣ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ UNION ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ,ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;
Η ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ;
TEΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΝΟΜΩΝ,ΟΥΤΕ ΕΓΩ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ,ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ;
ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ,ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Δ.Σ είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.