.Οδηγώ με Ασφάλεια σημαίνει: Μαθαίνω και εφαρμόζω τον Κ.Ο.Κ. Δεν οδηγώ όταν έχω καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά Σέβομαι τα όρια ταχύτητας Δεν κάνω αντικανονικά προσπεράσματα Δεν παραβιάζω τον κόκκινο σηματοδότη Σταματώ στο STOP και δίνω προτεραιότητα Δίνω προτεραιότητα στους πεζούς και στα άτομα με ειδικές ανάγκες Σέβομαι τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων Φορώ πάντοτε ζώνη ασφαλείας Τοποθετώ τα παιδιά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και τους φορώ ζώνη ασφαλείας Σε περίπτωση που οδηγώ ή είμαι συνεπιβάτης σε μοτοσυκλέτα, φορώ πάντα κράνος Πριν ξεκινήσω για ταξίδι, ελέγχω το όχημα που θα οδηγήσω . ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ: 1.Η μελέτη, προστασία, βελτίωση και προαγωγή των οικονομικών κοινωνικοασφαλιστικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων και δικαιωμάτων των μελών του. 2.Η εξύψωση και προαγωγή του πνευματικού επιπέδου των μελών του. 3.Η ανάπτυξη ταξικής συνείδησης και πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του και των άλλων εργαζομένων . 4.Η βελτίωση και καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας και η ανάπτυξη του μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών του. 5.Η προάσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών,η ανάπτυξη των αρχών του ελεύθερου συνδικαλισμού , ο σεβασμός, των διεθνών συμβάσεων εργασίας, η ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος, η πάλη για τη δημιουργία Κράτους Δικαίου, για την απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης. 6.Η πάλη για τη δημοκρατία,την κοινωνική πρόοδο, την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία, την κοινωνική απελευθέρωση και την ειρήνη . 7.Η διασφάλιση και κατοχύρωση της προσωπικής αξιοπρέπειας των μελών.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ Δ.Κ.Τ. 2011


Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου ενημερώνει του εργαζόμενους και συνταξιούχους του Νομού ότι από Δευτέρα 23 Μαΐου 2011 θα μπορούν οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλλει αίτηση να παραλαμβάνουν τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2011.Ο Κατάλογος των συμβεβλημένων καταλυμάτων διατίθεται online στην ιστοσελίδα www.oee.gr από τους οποίους μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες οι δικαιούχοι έως την παράδοση των έντυπων οδηγών .
Για την παραλαβή των δελτίων απαραίτητη είναι η προσκόμιση των παρακάτω:
  1. Αστυνομική ταυτότητα (άμεσα ασφαλισμένου και όσων εκ των προστατευόμενων μελών έχουν)
  2. Ατομικό και Οικογενειακό Βιβλιάριο Ασθενείας
Σε περίπτωση παραλαβής των Δελτίων από τρίτο πρόσωπο απαιτείται και η προσκόμιση εξουσιοδότησης θεωρημένης για το γνήσιο της υπογραφής .
Τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού θα ισχύουν έως 31/3/2012.
Η διάθεση των δελτίων θα γίνεται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8.00 έως 14.30 από τα γραφεία της Υπηρεσίας ,με αλφαβητική σειρά ως εξής:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ Δ.Κ.Τ. 2011

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
ΗΜΕΡΕΣ
ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Α, Β,Γ
ΔΕΥΤΕΡΑ
23/5/2011
Δ,Ε,Ζ,Η,Θ,Ι
ΤΡΙΤΗ
24/5/2011
Κ

ΤΕΤΑΡΤΗ

25/5/2011
Λ, Μ

ΠΕΜΠΤΗ

26/5/2011
Ν,Ξ,Ο,Π

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

27/5/2011
Ρ,Σ
ΔΕΥΤΕΡΑ
30/5/2011
Τ,
ΤΡΙΤΗ
31/5/2011
Φ,Χ,Ψ,Ω
ΤΕΤΑΡΤΗ
1/6/2011
Η αλφαβητική σειρά θα τηρηθεί αυστηρά . Όσοι δεν προλάβουν να παραλάβουν τα Δελτία τις παραπάνω ημερομηνίες μπορούν να τα παίρνουν μετά την Πέμπτη 2/6/2011 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: