.Οδηγώ με Ασφάλεια σημαίνει: Μαθαίνω και εφαρμόζω τον Κ.Ο.Κ. Δεν οδηγώ όταν έχω καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά Σέβομαι τα όρια ταχύτητας Δεν κάνω αντικανονικά προσπεράσματα Δεν παραβιάζω τον κόκκινο σηματοδότη Σταματώ στο STOP και δίνω προτεραιότητα Δίνω προτεραιότητα στους πεζούς και στα άτομα με ειδικές ανάγκες Σέβομαι τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων Φορώ πάντοτε ζώνη ασφαλείας Τοποθετώ τα παιδιά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και τους φορώ ζώνη ασφαλείας Σε περίπτωση που οδηγώ ή είμαι συνεπιβάτης σε μοτοσυκλέτα, φορώ πάντα κράνος Πριν ξεκινήσω για ταξίδι, ελέγχω το όχημα που θα οδηγήσω . ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ: 1.Η μελέτη, προστασία, βελτίωση και προαγωγή των οικονομικών κοινωνικοασφαλιστικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων και δικαιωμάτων των μελών του. 2.Η εξύψωση και προαγωγή του πνευματικού επιπέδου των μελών του. 3.Η ανάπτυξη ταξικής συνείδησης και πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του και των άλλων εργαζομένων . 4.Η βελτίωση και καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας και η ανάπτυξη του μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών του. 5.Η προάσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών,η ανάπτυξη των αρχών του ελεύθερου συνδικαλισμού , ο σεβασμός, των διεθνών συμβάσεων εργασίας, η ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος, η πάλη για τη δημιουργία Κράτους Δικαίου, για την απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης. 6.Η πάλη για τη δημοκρατία,την κοινωνική πρόοδο, την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία, την κοινωνική απελευθέρωση και την ειρήνη . 7.Η διασφάλιση και κατοχύρωση της προσωπικής αξιοπρέπειας των μελών.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο.Σ.Μ.Ε

Πρόσκληση Γενικού Συμβουλίου
Αριθμ.  πρωτ.  608/11                                                                    Αθήνα   7  Σεπτέμβρη  2011
 
 
Προς
όλα  τα  σωματεία – μέλη
της   Ο.Σ.Μ.Ε
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΕ  ΓΕΝΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Συνάδελφοι,
Σύμφωνα  με  το  άρθρο  34  του  καταστατικού  της  Ο.Σ.Μ.Ε  σας  καλούμε  σε  Γενικό  Συμβούλιο  στις  30  Σεπτέμβρη  2011  ημέρα  Παρασκευή  και  ώρα 10:00  π.μ  σε  αίθουσα  του  Ξενοδοχείου  «ATHENS  IMPERIAL»  (Aχιλλέως  &  Μεγ.  Αλεξάνδρου – Πλ.  Καραϊσκάκη – Αθήνα),  με  τα  παρακάτω  θέματα  ημερήσιας  διάταξης:
 
1. Ενημέρωση  για:
α)  τις  Σ.Σ.Ε  2011
β)  τα  προβλήματα  των  κλάδων
2. Γενικά  θέματα
3.  Αποφάσεις
4.  Έκδοση  ψηφίσματος.
 
Στο  Γενικό  Συμβούλιο  θα  πάρουν  μέρος  οι  Πρόεδροι   των  σωματείων  μελών  της  Ο.Σ.Μ.Ε  και  κωλυομένων  αυτών  οι  Γεν.  Γραμματείς,  με  έξοδα  της  οργάνωσής  τους.
 
Στο  Γενικό  Συμβούλιο  επιβάλλεται  να  πάρετε  όλοι  μέρος,  και  ιδιαίτερα  στη  σημερινή  συγκυρία  που  ζούμε,  ώστε  να  αποφασίσουμε  από  κοινού  για  τον  τρόπο  αντίδρασής  μας.
 
Με  συναδελφικούς  χαιρετισμούς,                                                                         
                                                               
Για  την   Ο.Σ.Μ.Ε
Ο  Πρόεδρος                                                                                     Ο  Γεν.  Γραμματέας


Βασίλης  Δημητρόπουλος                                                                        Γιώργος  Τσιρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: