.Οδηγώ με Ασφάλεια σημαίνει: Μαθαίνω και εφαρμόζω τον Κ.Ο.Κ. Δεν οδηγώ όταν έχω καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά Σέβομαι τα όρια ταχύτητας Δεν κάνω αντικανονικά προσπεράσματα Δεν παραβιάζω τον κόκκινο σηματοδότη Σταματώ στο STOP και δίνω προτεραιότητα Δίνω προτεραιότητα στους πεζούς και στα άτομα με ειδικές ανάγκες Σέβομαι τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων Φορώ πάντοτε ζώνη ασφαλείας Τοποθετώ τα παιδιά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και τους φορώ ζώνη ασφαλείας Σε περίπτωση που οδηγώ ή είμαι συνεπιβάτης σε μοτοσυκλέτα, φορώ πάντα κράνος Πριν ξεκινήσω για ταξίδι, ελέγχω το όχημα που θα οδηγήσω . ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ: 1.Η μελέτη, προστασία, βελτίωση και προαγωγή των οικονομικών κοινωνικοασφαλιστικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων και δικαιωμάτων των μελών του. 2.Η εξύψωση και προαγωγή του πνευματικού επιπέδου των μελών του. 3.Η ανάπτυξη ταξικής συνείδησης και πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του και των άλλων εργαζομένων . 4.Η βελτίωση και καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας και η ανάπτυξη του μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών του. 5.Η προάσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών,η ανάπτυξη των αρχών του ελεύθερου συνδικαλισμού , ο σεβασμός, των διεθνών συμβάσεων εργασίας, η ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος, η πάλη για τη δημιουργία Κράτους Δικαίου, για την απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης. 6.Η πάλη για τη δημοκρατία,την κοινωνική πρόοδο, την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία, την κοινωνική απελευθέρωση και την ειρήνη . 7.Η διασφάλιση και κατοχύρωση της προσωπικής αξιοπρέπειας των μελών.

ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ BBC.

ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ BBC ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ


Το BBC στην κατηγορία του «Ταξίδια» δημοσιεύει ένα διθυραμβικό άρθρο – πραγματική διαφήμιση για τη χώρα μας!
Το άρθρο παροτρύνει τους Βρετανούς να επισκεφθούν αυτό το καλοκαίρι την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Αναφέρει ότι η χώρα βρίσκεται σε πραγματικά δύσκολη θέση και ότι ο τουρισμός επλήγει πολύ πέρυσι. Αυτό όμως τονίζει δεν είναι λόγος για να μην πάνε φέτος τουρίστες καθώς αυτή είναι και η μόνη ελπίδα για τη χώρα μας.
«Τα επεισόδια και οι ταραχές γίνονται σε μια μικρής έκτασης περιοχή στην Αθήνα, γύρω από τη Βουλή και όχι σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί βέβαια σε κοντινή απόσταση να είναι η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας αλλά δεν είναι επικίνδυνα.
Εξάλλου υπάρχουν τόσα ειδυλλιακά, κατάλευκα νησιά μακριά από εκεί όπως η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Κρήτη» αναφέρει το δημοσίευμα.
Επιπλέον κάνει λόγο για τις μεγάλες προσφορές που θα βρει κανείς στη χώρα λόγω της κρίσης. «Μπορείτε να βρείτε δελεαστικά χαμηλές τιμές και προσφορές όπως τέσσερις διανυκτερεύσεις στην τιμή των τριών και πολύ καλές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια» αναφέρει.
Το μόνο πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίσουν οι τουρίστες που θα επισκεφθούν τη χώρα μας σύμφωνα με το BBC είναι οι συνεχείς απεργίες κυρίως των Μ.Μ.Μ. που γίνονται σχεδόν κάθε εβδομάδα.
Ωστόσο το ρεπορτάζ λέει πως και αυτό λύνεται αφού υπάρχει συνεχής ενημέρωση για το πότε θα γίνουν.
Το άρθρο κλείνει με το καλύτερο μήνυμα – διαφήμιση για την Ελλάδα μας. «Η κρίση δεν έχει σημαδέψει τα αξιοθέατα που κάνουν την Ελλάδα έναν από τους είκοσι καλύτερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Ο ήλιος λάμπει ακόμα, τα νερά είναι κρυστάλλινα και ο ουρανός είναι μπλε! Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!»
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Δεν υπάρχουν σχόλια: