.Οδηγώ με Ασφάλεια σημαίνει: Μαθαίνω και εφαρμόζω τον Κ.Ο.Κ. Δεν οδηγώ όταν έχω καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά Σέβομαι τα όρια ταχύτητας Δεν κάνω αντικανονικά προσπεράσματα Δεν παραβιάζω τον κόκκινο σηματοδότη Σταματώ στο STOP και δίνω προτεραιότητα Δίνω προτεραιότητα στους πεζούς και στα άτομα με ειδικές ανάγκες Σέβομαι τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων Φορώ πάντοτε ζώνη ασφαλείας Τοποθετώ τα παιδιά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και τους φορώ ζώνη ασφαλείας Σε περίπτωση που οδηγώ ή είμαι συνεπιβάτης σε μοτοσυκλέτα, φορώ πάντα κράνος Πριν ξεκινήσω για ταξίδι, ελέγχω το όχημα που θα οδηγήσω . ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ: 1.Η μελέτη, προστασία, βελτίωση και προαγωγή των οικονομικών κοινωνικοασφαλιστικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων και δικαιωμάτων των μελών του. 2.Η εξύψωση και προαγωγή του πνευματικού επιπέδου των μελών του. 3.Η ανάπτυξη ταξικής συνείδησης και πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του και των άλλων εργαζομένων . 4.Η βελτίωση και καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας και η ανάπτυξη του μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών του. 5.Η προάσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών,η ανάπτυξη των αρχών του ελεύθερου συνδικαλισμού , ο σεβασμός, των διεθνών συμβάσεων εργασίας, η ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος, η πάλη για τη δημιουργία Κράτους Δικαίου, για την απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης. 6.Η πάλη για τη δημοκρατία,την κοινωνική πρόοδο, την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία, την κοινωνική απελευθέρωση και την ειρήνη . 7.Η διασφάλιση και κατοχύρωση της προσωπικής αξιοπρέπειας των μελών.

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ  48ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ  <UNION A.T.Ξ.Ε.Ε>

Η 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 31/8/2012 και ώρα 00:00 και θα τελειώσει στις 01/9/2012 και ώρα 24:00.
Με βασικά  αιτήματα τα παρακάτω:

1.      Την εξόφληση μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 30/8/2012 των δεδουλευμένων των εργαζομένων της UNION A.T.Ξ.Ε.Ε. δηλαδή τα δεδουλευμένα από την αρχή της Τουριστικής περιόδου Απρίλιος 2012 με βάση τις τοπικές κλαδικές Σ.Σ.Ε(μαζί με transfer,γεύματα κ.τ.λ.)
2.      Την ισόνομη ,Δίκαιη και χωρίς ανισότητες μεταξύ των εργαζομένων αντιμετώπιση .Παράλληλα το σώμα της Γενικής Συνέλευσης έδωσε εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου για την προκήρυξη τυχών νέων 48ωρων απεργιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: