.Οδηγώ με Ασφάλεια σημαίνει: Μαθαίνω και εφαρμόζω τον Κ.Ο.Κ. Δεν οδηγώ όταν έχω καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά Σέβομαι τα όρια ταχύτητας Δεν κάνω αντικανονικά προσπεράσματα Δεν παραβιάζω τον κόκκινο σηματοδότη Σταματώ στο STOP και δίνω προτεραιότητα Δίνω προτεραιότητα στους πεζούς και στα άτομα με ειδικές ανάγκες Σέβομαι τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων Φορώ πάντοτε ζώνη ασφαλείας Τοποθετώ τα παιδιά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και τους φορώ ζώνη ασφαλείας Σε περίπτωση που οδηγώ ή είμαι συνεπιβάτης σε μοτοσυκλέτα, φορώ πάντα κράνος Πριν ξεκινήσω για ταξίδι, ελέγχω το όχημα που θα οδηγήσω . ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ: 1.Η μελέτη, προστασία, βελτίωση και προαγωγή των οικονομικών κοινωνικοασφαλιστικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων και δικαιωμάτων των μελών του. 2.Η εξύψωση και προαγωγή του πνευματικού επιπέδου των μελών του. 3.Η ανάπτυξη ταξικής συνείδησης και πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του και των άλλων εργαζομένων . 4.Η βελτίωση και καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας και η ανάπτυξη του μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών του. 5.Η προάσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών,η ανάπτυξη των αρχών του ελεύθερου συνδικαλισμού , ο σεβασμός, των διεθνών συμβάσεων εργασίας, η ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος, η πάλη για τη δημιουργία Κράτους Δικαίου, για την απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης. 6.Η πάλη για τη δημοκρατία,την κοινωνική πρόοδο, την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία, την κοινωνική απελευθέρωση και την ειρήνη . 7.Η διασφάλιση και κατοχύρωση της προσωπικής αξιοπρέπειας των μελών.

ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΟΔΕΛΕ. 4/9/2012.

                   Οι τουρίστες κρατούσαν τη μύτη τους ,και το φωτογραφική μηχανική 
                       Ο καθένας πρέπει σε αυτή τη χώρα να αναλάβει της ευθύνες του, και να αφήσουμε το  οχαδερφισμό .Από  τον υπεύθυνο καθαριότητας μέχρι τον καθένα ... που ανοίγει  το         παράθυρο του αυτοκινήτου και πετάει όλα τα σκουπίδια που υπάρχουν μέσα , και δεν μπορεί να περιμένει  να τα πετάξει στον επόμενο κάδο.


Εμείς σαν οδηγοί Τουριστικών λεωφορείων, τρέμουμε να σταματήσουμε σε μια έκτακτη ανάγκη όπως στην συγκεκριμένη περίπτωσης σε οιαδήποτε πάρκινγκ της εθνικής οδού, για να μην δουν οι επισκέπτες που μας κάνουν την τιμή να έρθουν στην Ελλάδα μας ,τα χάλια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: