.Οδηγώ με Ασφάλεια σημαίνει: Μαθαίνω και εφαρμόζω τον Κ.Ο.Κ. Δεν οδηγώ όταν έχω καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά Σέβομαι τα όρια ταχύτητας Δεν κάνω αντικανονικά προσπεράσματα Δεν παραβιάζω τον κόκκινο σηματοδότη Σταματώ στο STOP και δίνω προτεραιότητα Δίνω προτεραιότητα στους πεζούς και στα άτομα με ειδικές ανάγκες Σέβομαι τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων Φορώ πάντοτε ζώνη ασφαλείας Τοποθετώ τα παιδιά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και τους φορώ ζώνη ασφαλείας Σε περίπτωση που οδηγώ ή είμαι συνεπιβάτης σε μοτοσυκλέτα, φορώ πάντα κράνος Πριν ξεκινήσω για ταξίδι, ελέγχω το όχημα που θα οδηγήσω . ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ: 1.Η μελέτη, προστασία, βελτίωση και προαγωγή των οικονομικών κοινωνικοασφαλιστικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων και δικαιωμάτων των μελών του. 2.Η εξύψωση και προαγωγή του πνευματικού επιπέδου των μελών του. 3.Η ανάπτυξη ταξικής συνείδησης και πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του και των άλλων εργαζομένων . 4.Η βελτίωση και καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας και η ανάπτυξη του μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών του. 5.Η προάσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών,η ανάπτυξη των αρχών του ελεύθερου συνδικαλισμού , ο σεβασμός, των διεθνών συμβάσεων εργασίας, η ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος, η πάλη για τη δημιουργία Κράτους Δικαίου, για την απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης. 6.Η πάλη για τη δημοκρατία,την κοινωνική πρόοδο, την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία, την κοινωνική απελευθέρωση και την ειρήνη . 7.Η διασφάλιση και κατοχύρωση της προσωπικής αξιοπρέπειας των μελών.

Συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς για τη μεγάλη προσπάθεια αλλαγής των κακών εντυπώσεων που έχουν δημιουργηθεί εις βάρος της χωράς μας και του τουρισμού ,και ιδιαίτερα στον Μανώλη τον Ζερβάκη .Εύχομαι να υπάρξουν και άλλοι μιμητές!!!


1 σχόλιο:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ είπε...


e-mail: glyfsec@xinis.com
Λ. Βουλιαγμένης 67 & Αχιλλέως 31-33
ΤΗΛ 2109640117, 2109604783 - 800 11 919191 (24ωρη ανοιχτή γραμμή χωρίς χρέωση)

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού!

Στις 27 Σεπτεμβρίου, η Ελληνική Τουριστική Κοινότητα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και, σε συνεργασία με τον Τομέα Επισιτισμού-Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, παρουσιάζει τη δράση «Πρόσβαση στη Γνώση, Θεμέλιο στην Ανάπτυξη».

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού αποτελεί σύμβολο ανάπτυξης και ευημερίας. Μια ημέρα «σταθμός» για τη δημιουργία και την «επένδυση» στο μέλλον.
Σε μια εποχή που ο ελληνικός τουρισμός βρίσκεται στη δίνη της οικονομικής κρίσης και η ανεργία μαστίζει τους νέους επαγγελματίες του χώρου, ο Τομέας Επισιτισμού-Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνει την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου την εκδήλωση με θέμα «Πρόσβαση στη Γνώση, Θεμέλιο στην Ανάπτυξη», στην προσπάθεια να αναλυθούν όλες οι πτυχές του τουρισμού στη χώρα μας.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με συνεπή προσανατολισμό στην προσφορά υψηλής ποιότητας σπουδών στον Τομέα Επισιτισμού-Τουρισμού, στηρίζει –από ιδρύσεώς του- δράσεις που αφορούν στην ανάδειξη του τουριστικού μας πλούτου.
*Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στη Γλυφάδα (Αχιλλέως 31 & Λ.Βουλιαγμένης,) με ώρα προσέλευσης τις 17:30. Θα ακολουθήσει Cocktail Networking Event.
INFO
• Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 και Αχιλλέως 33, τηλέφωνο 210 9640117
• www.iek-xini.edu.gr και στο fb: www.facebook.com/iekxini