.Οδηγώ με Ασφάλεια σημαίνει: Μαθαίνω και εφαρμόζω τον Κ.Ο.Κ. Δεν οδηγώ όταν έχω καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά Σέβομαι τα όρια ταχύτητας Δεν κάνω αντικανονικά προσπεράσματα Δεν παραβιάζω τον κόκκινο σηματοδότη Σταματώ στο STOP και δίνω προτεραιότητα Δίνω προτεραιότητα στους πεζούς και στα άτομα με ειδικές ανάγκες Σέβομαι τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων Φορώ πάντοτε ζώνη ασφαλείας Τοποθετώ τα παιδιά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και τους φορώ ζώνη ασφαλείας Σε περίπτωση που οδηγώ ή είμαι συνεπιβάτης σε μοτοσυκλέτα, φορώ πάντα κράνος Πριν ξεκινήσω για ταξίδι, ελέγχω το όχημα που θα οδηγήσω . ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ: 1.Η μελέτη, προστασία, βελτίωση και προαγωγή των οικονομικών κοινωνικοασφαλιστικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων και δικαιωμάτων των μελών του. 2.Η εξύψωση και προαγωγή του πνευματικού επιπέδου των μελών του. 3.Η ανάπτυξη ταξικής συνείδησης και πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του και των άλλων εργαζομένων . 4.Η βελτίωση και καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας και η ανάπτυξη του μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών του. 5.Η προάσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών,η ανάπτυξη των αρχών του ελεύθερου συνδικαλισμού , ο σεβασμός, των διεθνών συμβάσεων εργασίας, η ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος, η πάλη για τη δημιουργία Κράτους Δικαίου, για την απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης. 6.Η πάλη για τη δημοκρατία,την κοινωνική πρόοδο, την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία, την κοινωνική απελευθέρωση και την ειρήνη . 7.Η διασφάλιση και κατοχύρωση της προσωπικής αξιοπρέπειας των μελών.

Δήμος Μαλεβιζίου( Β.Ο.Α.Κ Αγία Πελαγία )


Συνάντηση εργασίας σήμερα 12 Φεβρουαρίου 2014 στο Δήμο Μαλεβιζίου από το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης,
Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης και Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης.
Παραδώσαμε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κύριο Αρη Σαλούστρο και το δημοτικό σύμβουλο  Θέμη Κληρονόμο, τη καταγραφή προβλημάτων υποδομών αλλά και τις  προτάσεις μας για επίλυση τους προσαρμοσμένες στις σημερινές οικονομικές συνθήκες.
Συμμετείχε ενεργά και εποικοδομητικά  στη συζήτηση και ο πρόεδρος του οικισμού της Αγίας Πελαγίας κύριος Γιώργος Πεδιώτης.
Οι προτάσεις μας θα μελετηθούν από τους αρμόδιους τεχνικούς του Δήμου και θα ακολουθήσει κοινή μας συνάντηση με τους εκπροσώπους του Δήμου και με τον αρμόδιο τεχνικό υπεύθυνο  της Περιφέρειας Κρήτης την επόμενη εβδομάδα.

Στη φωτογραφία είναι από αριστερά προς δεξιά,
Δημοτικός σύμβουλος Θέμης Κληρονόμος, Αντιδήμαρχος δήμου Μαλεβιζίου Αρης Σαλούστρος, πρόεδρος οικισμού Αγίας Πελαγίας  Γιώργος Πεδιώτης,  Λιανδράκης Γιάννης πρόεδρος  Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης,Καμπούρογλου Δημήτηρης αντιπρόεδρος των Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης,Παπανικολάου Βαγγέλης  εκπρόσωπος Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης και Παπάζογλου Νίκος πρόεδρος Σωματείου Οδηγών τουριστικών. λεωφορείων Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: