.Οδηγώ με Ασφάλεια σημαίνει: Μαθαίνω και εφαρμόζω τον Κ.Ο.Κ. Δεν οδηγώ όταν έχω καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά Σέβομαι τα όρια ταχύτητας Δεν κάνω αντικανονικά προσπεράσματα Δεν παραβιάζω τον κόκκινο σηματοδότη Σταματώ στο STOP και δίνω προτεραιότητα Δίνω προτεραιότητα στους πεζούς και στα άτομα με ειδικές ανάγκες Σέβομαι τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων Φορώ πάντοτε ζώνη ασφαλείας Τοποθετώ τα παιδιά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και τους φορώ ζώνη ασφαλείας Σε περίπτωση που οδηγώ ή είμαι συνεπιβάτης σε μοτοσυκλέτα, φορώ πάντα κράνος Πριν ξεκινήσω για ταξίδι, ελέγχω το όχημα που θα οδηγήσω . ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ: 1.Η μελέτη, προστασία, βελτίωση και προαγωγή των οικονομικών κοινωνικοασφαλιστικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων και δικαιωμάτων των μελών του. 2.Η εξύψωση και προαγωγή του πνευματικού επιπέδου των μελών του. 3.Η ανάπτυξη ταξικής συνείδησης και πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του και των άλλων εργαζομένων . 4.Η βελτίωση και καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας και η ανάπτυξη του μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών του. 5.Η προάσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών,η ανάπτυξη των αρχών του ελεύθερου συνδικαλισμού , ο σεβασμός, των διεθνών συμβάσεων εργασίας, η ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος, η πάλη για τη δημιουργία Κράτους Δικαίου, για την απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης. 6.Η πάλη για τη δημοκρατία,την κοινωνική πρόοδο, την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία, την κοινωνική απελευθέρωση και την ειρήνη . 7.Η διασφάλιση και κατοχύρωση της προσωπικής αξιοπρέπειας των μελών.

Βρέθηκε ο χώρος για τα τουριστικά λεωφορεία κρουαζιέρας στο Ηράκλειο


Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου και με πρωτοβουλία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Μπρα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου με θέμα την στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων κρουαζιέρας, στο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου και τις γύρω περιοχές.

Ένα ζήτημα ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για την ασφαλή εξυπηρέτηση των επισκεπτών, κρουαζιέρας και μη, όσο και για την λειτουργία της πόλης και την διαχείριση του κυκλοφοριακού φόρτου της.

Η σύσκεψη έλαβε χώρα την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014. Σε αυτή συμμετείχαν από την Επιτροπή Κυκλοφορίας του Δήμου Ηρακλείου, ο κ. Τρουλινός και ο κ. Φουρναράκης, ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου κ. Εμμανουήλ Χρυσός, τουριστικοί πράκτορες και ο κ. Μπρας.

Η σύσκεψη κατέληξε σε συγκεκριμένα και εφαρμόσιμα μέτρα τα οποία μάλιστα εφαρμόστηκαν σήμερα κατά την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου COSTA neo Romantica στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Κοινό συμπέρασμα από την πρώτη μέρα εφαρμογής τους είναι ότι τα μέτρα απέδωσαν. Έτσι, σήμερα, η στάθμευση στο εν λόγω σημείο, εξελίχθηκε ομαλά, παρέχοντας ασφάλεια και άνεση στους επισκέπτες της κρουαζιέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: