.Οδηγώ με Ασφάλεια σημαίνει: Μαθαίνω και εφαρμόζω τον Κ.Ο.Κ. Δεν οδηγώ όταν έχω καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά Σέβομαι τα όρια ταχύτητας Δεν κάνω αντικανονικά προσπεράσματα Δεν παραβιάζω τον κόκκινο σηματοδότη Σταματώ στο STOP και δίνω προτεραιότητα Δίνω προτεραιότητα στους πεζούς και στα άτομα με ειδικές ανάγκες Σέβομαι τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων Φορώ πάντοτε ζώνη ασφαλείας Τοποθετώ τα παιδιά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και τους φορώ ζώνη ασφαλείας Σε περίπτωση που οδηγώ ή είμαι συνεπιβάτης σε μοτοσυκλέτα, φορώ πάντα κράνος Πριν ξεκινήσω για ταξίδι, ελέγχω το όχημα που θα οδηγήσω . ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ: 1.Η μελέτη, προστασία, βελτίωση και προαγωγή των οικονομικών κοινωνικοασφαλιστικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων και δικαιωμάτων των μελών του. 2.Η εξύψωση και προαγωγή του πνευματικού επιπέδου των μελών του. 3.Η ανάπτυξη ταξικής συνείδησης και πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του και των άλλων εργαζομένων . 4.Η βελτίωση και καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας και η ανάπτυξη του μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών του. 5.Η προάσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών,η ανάπτυξη των αρχών του ελεύθερου συνδικαλισμού , ο σεβασμός, των διεθνών συμβάσεων εργασίας, η ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος, η πάλη για τη δημιουργία Κράτους Δικαίου, για την απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης. 6.Η πάλη για τη δημοκρατία,την κοινωνική πρόοδο, την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία, την κοινωνική απελευθέρωση και την ειρήνη . 7.Η διασφάλιση και κατοχύρωση της προσωπικής αξιοπρέπειας των μελών.

ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΕΛΟΥΝΤΑΣΑγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες,
οι επιχειρηματίες στην Ελούντα, κατάφεραν και βελτίωσαν δεύτερο χώρο στάθμευσης στην Ελούντα με δική τους πρωτοβουλία.
Είναι λίγο μέσα στο χωριό, στρίβοντας από την εκκλησία προς το εσωτερικό του χωριού περίπου στα 300 μέτρα δεξιά. Είναι ο χώρος που στάθμευαν και παλιά τα λεωφορεία αλλά τώρα έχει στρωθεί με άσφαλτο ένα μεγάλο μέρος του για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών.
Οπότε παρακαλούμε τους ξεναγούς και τους οδηγούς να εξυπηρετούν τους επισκέπτες της Ελούντας ως εξής :
Ο χώρος ΣΤΑΣΗΣ δίπλα στην αποβάθρα, εκεί που ήταν πριν η παιδική χαρά, θα είναι για χρήση αποβίβασης και επιβίβασης για 20 λετπά το πολύ, ώστε να μπορούν να  αποβιβασθούν οι επιβάτες με ασφάλεια και οι οδηγοί να πάρουν ένα καφέ ή ό,τι άλλο χρειάζονται .
Αν οι οδηγοί θα παραμείνουν στην Ελούντα μέχρι την επιστροφή των επιβατών τους, θα πρέπει να πάνε για ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ για όσες ώρες θέλουν το λεωφορείο τους στον άλλο χώρο στο εσωτερικό του χωριού, ώστε να υπάρχει αρκετός χώρος για τα άλλα λεωφορεία που θα έλθουν στο πρώτο χώρο δίπλα στην αποβάθρα.
Ζητάμε από όλους να μη σταματάνε τα λεωφορεία εμπρός από τα μαγαζιά στη παραλιακή οδό, εφ' όσον έχουν βοηθήσει όλοι οι επαγγελματίες εκεί πρέπει και εμείς να τους βοηθήσουμε με τη σειρά μας για την ασφάλεια και τη σωστή εξυπηρέτηση ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Δείτε στις φωτογραφίες τους χώρους στάσης και στάθμευσης και ένα χάρτη για το χώρο στάθμευσης αν δεν το ξέρετε να δείτε που είναι.
Καλή δουλειά σε όλους με καλή συνεργασία για όλους μας.Δεν υπάρχουν σχόλια: